KAJ JE REIKI

REIKI je izvorna božanska energija, s katero naj bi Bog ustvaril svet in vse na njem. Je brezpogojna ljubezen, svetloba, ki je del nas, naše duše. Kadar se ne počutimo dobro ali smo bolni, z dovajanjem energije ponovno vzpostavimo ravnovesje v telesu in ga očistimo blokad. Na ta način zelo uspešno preprečujemo in zdravimo vse vrste bolezni.

Reiki

Pri reikiju gre za polaganje rok po celotnem telesu ali zgolj področju, ki je problematično. Lahko se ga izvaja tudi na daljavo.

Kaj je reiki?

Reiki

Reiki je izvorna božanska energija, s katero naj bi Bog ustvaril svet in vse na njem. Je brezpogojna ljubezen, svetloba, ki je del nas, naše duše. Kadar se ne počutimo dobro ali smo bolni, z dovajanjem energije ponovno vzpostavimo ravnovesje v telesu in ga očistimo blokad. Na ta način zelo uspešno preprečujemo in zdravimo vse vrste bolezni.

Pri reikiju gre za polaganje rok po celotnem telesu ali zgolj področju, ki je problematično. Lahko se ga izvaja tudi na daljavo. Zraven se uporabljajo reiki simboli, ki energijo še ojačajo. Pri samem tretmaju ponavadi za pomoč zaprosimo tudi vnebovzete mojstre, angele ali druga bitja, s katerimi sodelujemo pri zdravljenju.

REIKI TEČAJI:
Za termin pokličite: 041 391 146 ali me kontaktirajte info@www.helenavlaj.si

Komu je namenjen?

Reiki

REIKI ZA OTROKE: vse več otrok se v današnjem svetu počuti izgubljene, nerazumljene ali pa zaradi različnih travm oziroma stresa razvije vedenjske težave ali celo motnje (avtizem, hiperaktivnost, motnje pozornosti in koncentracije, različni sindromi, ki velikokrat z uradnega medicinskega stališča potrebujejo antidepresive za njihovo zdravljene). Z reikijem se tovrstne težave močno zmanjšajo, če ne v celoti odpravijo – odvisno od zavzetosti in količine tretmajev). Otroci so zelo dojemljivi za reiki, ki jih z lahkoto popelje v njihov skrivnostni svet domišljije, kjer se počutijo kot junaki, vsemogočni, močni in pravični. Pridejo ponovno v stik sami s seboj, pridobijo na samozavesti in zaupanju vase, v svoje sposobnosti in svojo enkratnost. Zavejo se, da so čudovita bitja in to jim da moč, da se lažje spopadejo z vsakodnevnimi težavami tako v šoli kot tudi doma.

REIKI ZA ŽIVALI: živali se izredno dobro odzivajo na reiki. Med tretmajem se popolnoma umirijo, sprostijo in nagonsko dopustijo energiji, da jih ozdravi. Ker živali nimajo ega, zdravljenje enostavno in hitro steče, tako da je velikokrat potreben zgolj en tretma ali dva za ozdravitev tudi kroničnih bolezni. Pri poškodbah pa so rezultati prav tako vidni že po nekaj tretmajih.