Zdravljenje s svetlobo

Poseben način zdravljenja s svetlobo, z zlato barvo. Pri izvajanju terapije gre za popolno mentalno osredotočenost terapevta na zlato barvo, ki jo spusti skozi telo klienta.

Zdravljenje s svetlobo

Gre za enega najmogočnejših načinov zdravljenja z izredno hitrim in učinkovitim delovanjem

Kaj je zdravljenje s svetlobo

Zdravljenje s svetlobo

Gre za enega najmogočnejših načinov zdravljenja z izredno hitrim in učinkovitim delovanjem

Na podlagi izkušenj večletnega zdravljenja sem razvila izredno učinkovit in hiter način zdravljenja, ki trenutno predstavlja vrh vsega mojega znanja. Gre za poseben način zdravljenja s svetlobo, z zlato barvo. Pri izvajanju terapije gre za popolno mentalno osredotočenost terapevta na zlato barvo, ki jo spusti skozi telo klienta. Človeka dobesedno presvetli, kar pomeni, da svetloba napolni vsako celico telesa in jo povrne v njeno izvorno vibracijo, vibracijo popolnega zdravja. Pri tovrstni terapiji pride izredno hitro do ozdravljenja, saj lahko sama terapija traja tudi le 15 minut, potrebnih pa je malo število terapij. Po dosedanjih izkušnjah se na primer diabetes močno izboljša že po dveh ali treh tretmajih, gronolom se lahko popolnoma pozdravi po treh tretmajih. Pri hujših boleznih se čas tretmaja podaljša, potrebnih pa je prav tako zgolj nekaj tretmajev za popolno ozdravitev. Pri zdravljenju živali pa so učinki še boljši, saj je za popolno ozdravitev na primer kroničnih kožnih bolezni dovolj že en tretma, zdravljenje po hudi nesreči ali operaciji pa tudi kaže neverjetno dobre rezultate že z dvema tretmajema.

Pri svojem delu vedno uporabljam tisti način zdravljenja, ki ga čutim kot najbolj učinkovitega; zdravljenje s svetlobo – presvetlitev – pa predstavlja skupek različnih tehnik od reikija, bioenergije, thetahealinga, ponovne povezave, zdravljenja z brezpogojno ljubeznijo, s svetlobo, … do seveda lastnega pristopa, ki vsa ta znanja poveže v izredno močan mehanizem.