Bioenergija

S pomočjo bioenergije vam pomagam odstraniti bolečino in blokade iz vašega življenja ter odpravljam vzroke in posledice bolezni.

Bioenergija

Razlika se občuti že po prvem tretmaju, samo število tretmajev pa je odvisno od težave, ki jo posameznik želi ozdraviti.

AKCIJA – julij, avgust

Kaj je bioenergija?

Bioenergija

S pomočjo bioenergije vam pomagam odstraniti bolečino in blokade iz vašega življenja ter odpravljam vzroke in posledice bolezni. Mnogo ljudi se je na ta način osvobodilo različnih strahov, izboljšala se jim je kakovost življenja, medosebnih odnosov in ponovno so našli svoj smisel in zagon za dosego novih ciljev. Tudi kadar smo preobremenjeni nam dodaten dotok energije močno olajša premagovanje vsakdanjih obveznosti. Prav tako pa se priporoča energetsko čiščenje telesa vsake toliko časa, tako kot fizično čistimo tudi svoj dom in svoje telo. Vemo, da smo v prvi vrsti energetska bitja, ki živimo v fizičnem telesu.

Zdravljenje z bioenergijo lahko poteka tudi na daljavo, preko telefona, saj jo posameznik občuti enako močno, kot če bi bil fizično prisoten. Pri samem zdravljenju delujem s svojo energijo, če pa tako začutim oziroma dobim tako sporočilo, pa pri zdravljenju sodelujejo tudi božanska bitja, ki s svojo ljubečo energijo zdravljenje le še ojačajo.

Kaj lahko pričakujete

Naročite se na tretma

Razlika se občuti že po prvem tretmaju, samo število tretmajev pa je odvisno od težave, ki jo posameznik želi ozdraviti. Če je resnično pripravljen na spremembe v življenju, se te lahko zgodijo presenetljivo hitro!

Za termin tretmajev me kontaktirajte in se bomo dogovorili!

Za vse dodatne informacije sem vam vedno na voljo.
e-mail: info@www.helenavlaj.si
mobitel: 041 391 146.

Pošiljam vam veliko pozitivne energije in ljubezni!