Afirmacije za denar

Opazujte svoje občutke ob branju naslednjih afirmacij, saj vam bodo veliko povedale o vašem odnosu do denarja in bogastva ter če menite, da si ga sploh zaslužite. Če se boste počutili nelagodno ali še kaj hujšega, veste, da zapirate pot denarju, da pride do vas. Če hočete to preseči in spremeniti, berite te afirmacije tako dolgo – in tudi naglas –, da bodo ta nova prepričanja postala del vas. Takrat se bo začelo spreminjati tudi vaše finančno stanje. Morda si kakšno afirmacijo napišite še na poseben list papirja in ga stalno nosite s seboj. Afirmacijo večkrat čez dan preberite.

Sem čudovito bitje, polno ljubezni in svetlobe. Rada se imam in se popolnoma sprejemam. Zaslužim si vse, kar mi življenje lepega ponuja. Z odprtimi rokami sprejemam obilje na vseh področjih. Zaslužim si biti bogata. Vredna sem vsega bogastva tega sveta. Super je biti bogat, pomagati drugim in prispevati za dobrobit družbe. Bogastva nikdar ne zmanjka, tako kot ne zmanjka kisika, ki ga diham. Za vse je vedno več kot dovolj vsega, kar si želimo, če si le to dovolimo. Zato si dovolim biti bogata. Dovolim si biti finančno preskrbljena in svobodna. Rada sem bogata. Rada si privoščim lepe stvari in to je čisto v redu. Bog nas ima rad in želi, da smo srečni. Nudi nam vse, kar potrebujemo. Sami si odmerjamo količino bogastva in nikomur ni treba živeti v pomanjkanju.

Rada imam denar in denar ima rad mene. Vedno pride, ko ga potrebujem. Zlahka služim veliko denarja. Čudovite priložnosti za zaslužek mi stalno prihajajo naproti in z veseljem in s hvaležnostjo jih sprejmem. Pridobivanje bogastva je zabavna igra, v kateri vedno zmagam. Denar stalno prihaja k meni po mnogo čudovitih poteh in v vedno večjih količinah. Moji dohodki močno presegajo moje izdatke. Vedno imam več kot dovolj denarja za vse svoje želje in potrebe, zraven pa še veliko privarčujem. Moj odnos z denarjem je enak odnosu z zelo dobrim prijateljem – rada ga imam, ga cenim, spoštujem in z njim lepo ravnam. Vedno ga lepo sprejmem in sem vesela, ko je v moji bližini. Tudi on me ima rad in se rad vrača k meni.

Srečna sem, zdrava in bogata. Vsa področja mojega življenja so lepo uravnotežena.

Rada se imam in se v celoti sprejemam.