Afirmacije za čudovito življenje

Priporočam, da afirmacije preberete 2x ali 3x zapored, da jih res začutite, nato pa še zvečer pred spanjem. Rezultati so izjemni!

Sem čudovita in ljubeča oseba. Rada pomagam drugim in na vsakem koraku širim ljubezen in svetlobo. Radost se pretaka po vseh mojih celicah in zlahka vidim lepoto življenja in narave, ki me obdaja.
Skrbno izbiram svoje misli in jih ljubeče usmerjam v doseganje želenega. Sem zavestna ustvarjalka svojega življenja in zavedam se neizmerne moči in potenciala ustvarjalne energije, ki se pretaka skozme in se želi izraziti na čudovite načine, ki mi prinašajo še več ljubezni, radosti in veselja.

Obdana sem s čudovitimi in skrbnimi ljudmi, ki me imajo radi in me podpirajo na moji poti. Moja komunikacija je vedno ljubeča in spoštljiva. Sem razumevajoča in potrpežljiva.
Zavedam se, da lahko na vsakem koraku vidim ali doživim kaj lepega, če le to dopustim. Zato sem vedno odprta za čudovite ljudi, dogodke in okoliščine, ki stalno prihajajo v moje življenje.
Bogatim se na vseh področjih – tudi finančno. Obilje hvaležno sprejemam v vseh oblikah. Moje finančno stanje se vsak dan izboljšuje. Vedno imam več kot dovolj denarja za vse svoje želje in potrebe. Več kot imam denarja, več dobrega lahko naredim za druge ter prispevam za dobrobit in razvoj družbe.

Moje življenje je čudovito, polno in bogato. Srečna sem in zadovoljna, notranje umirjena in izpolnjena.
Hvala mogočni sili, ki me je ustvarila in mi dala moč, da živim in ustvarjam svoje lastno, čudovito življenje.