Partnerska terapija

Partner je naša izbira. Izberemo po čustvu, ki nas privlači k našemu bodočemu partnerju. Temu rečemo kemija med dvema osebama. Iz energetskega vidika je to samo trenutek, ko prepoznamo človeka, ki bo naš učitelj oz. je njegovo poslanstvo, da je pravi za naš osebni razvoj, takšen kakršnega pač imamo v načrtu naše duše.

Partnerska terapija

Po terapiji lahko pričakujete tudi bolj jasen pogled na sedanjo situacijo med vami in vašim partnerjem in s tem možnost bolj jasnih in pravilnih odločitev za vaš partnerski odnos.

Kaj je partnerska terapija?

Partnerska terapija

Partner je naša izbira. Izberemo po čustvu, ki nas privlači k našemu bodočemu partnerju. Temu rečemo kemija med dvema osebama. Iz energetskega vidika je to samo trenutek, ko prepoznamo človeka, ki bo naš učitelj oz. je njegovo poslanstvo, da je pravi za naš osebni razvoj, takšen kakršnega pač imamo v načrtu naše duše. Partnerstvo dveh je pač kemija energije, ko se na tem svetu, v tem trenutku srečata dve duši, ki sta idealni v tem trenutku, ki si kažeta tudi z »ogledalom« eden drugemu in lekcijami, ki si jih med seboj ustvarita. Dejansko največ naredita eden za drugega na področju osebne rasti z lekcijami, ki si jih ustvarita.

Skozi situacije dveh oseb se sproščajo na energetski ravni emocije iz tega življenja in iz prejšnjih življenj. Da je vse skupaj še bolj zanimivo, se mora vsak partner razvijati sam in poskrbeti zase. Občutek kdaj se pustiti voditi partnerju in do kakšne meje, je umetnost, ki krasi le malo partnerskih odnosov. To je delo na sebi, delo na svojem partnerskem odnosu in sprejemanju situacij in sprememb, ki se odvijajo okoli nas samih in našega partnerja. Biti do ljubeče meje partner in imeti istočasno pravi občutek do kam posegati pri odločitvah partnerja, kdaj pomagati, kdaj se umakniti in dopustiti, da se partner lahko odloči po svoji vesti in zmožnostih.

Kaj lahko pričakujete

Prijavite se za terapijo

Po vsem tem je jasno, zakaj partnerju pravimo tudi življenjski sopotnik. Seveda se vedno lahko odločite in ko je potrebno delati na sebi in partnerskem odnosu, pobegnete iz odnosa, ampak na ta način samo preložite svojo osebno rast na kasneje, s pomočjo drugega partnerja. Velikokrat je to težja in ne lažja pot. Veliko vsega kar močno vpliva na kvaliteto našega življenja so odnosi na energetski ravni med ljudmi katere imamo radi. In ravno tukaj vam lahko pomagamo energetski terapevti s partnersko terapijo in delavnicami. Dela se na povezavi na energetskem nivoju med partnerjema. Na ta način se med partnerjema sprosti veliko tistega kar vam povzroča težave, ki jih ne morete prestopiti in ki vas omejujejo, da ne morete narediti koraka naprej.

Po terapiji lahko pričakujete, da se bo situacija, ki se morda predolgo zadržuje v vašem odnosu ponovno začela razvijati in vas premaknila iz stoječe točke. Po terapiji lahko pričakujete tudi bolj jasen pogled na sedanjo situacijo med vami in vašim partnerjem in s tem možnost bolj jasnih in pravilnih odločitev za vaš partnerski odnos.