Individualna terapija

Individualna terapija je namenjena posameznikom, ki se soočajo z različnimi težavami: ste se znašli v stiski in ne veste kako naprej…

Individualna terapija

Terapije so mogoče na več načinov: Reiki, Theta Healing, bioenergija, zdravljenje z zvokom, s svetlobo, zdravljenje na daljavo, skupek več terapij in moj individualen pristop k vsakemu posamezniku.

Komu je namenjena!

Individualna terapija

Individualna terapija je namenjena posameznikom, ki se soočajo z različnimi težavami:
• ste se znašli v stiski in ne veste kako naprej
• se spopadate z življenjskimi izzivi, kot so osamljenost, razveza, smrt v družini, samomor, depresija, brezposelnost, bolezni, in drugimi psihičnimi težavami
• želite izboljšati kvaliteto svojega življenja in svojih odnosov
• želite predelati travme in zlorabe, ki ste jih doživeli ali pa jih še vedno doživljate
• želite izboljšati svojo samopodobo
• želite izboljšati svoje zdravje in kvaliteto življenja
• se želite naučiti, kako zdravo postavljati meje.

Pokličite za posvet

Kakšne so terapije

Terapije so mogoče na več načinov: Reiki, Theta Healing, bioenergija, zdravljenje z zvokom, s svetlobo, zdravljenje na daljavo, skupek več terapij in moj individualen pristop k vsakemu posamezniku. Terapije se izvajajo intuitivno na način, ki je najbolj primeren za posameznika. Učinki terapij so neverjetni, čudoviti. Posameznik je po terapiji popolnoma prerojen, poln nove, sveže energije in zagona.

Za temeljito spremembo posameznika na bolje je potrebnih več terapij. Ko si ob napornem delovniku težko najdemo čas zase, je izredno praktično zdravljenje na daljavo. Velika prednost je, če lahko poskrbimo za svoje notranje ravnovesje v udobju domačega naslonjača. Na ta način prihranimo tako čas, ki bi ga porabili za dejanski odhod k nekemu terapevtu, kot tudi denar, ki bi ga porabili za prevoz tja.