, ,

Postani Mojster in učitelj reikija

Septembra začnemo z novo serijo tečajev reikija v okviru programa Postani Mojster in učitelj reikija!

Tečaj je namenjen vsem, ki so pripravljeni prevzeti vajeti v svoje roke in začeti zavestno ustvarjati svoje življenje, prežeto z ljubeznijo in svetlobo za rast in dobrobit vseh.

*** VSE JE ENERGIJA ***

Zakaj bi postali mojstri energetskega zdravljenja in upravljanja z energijami?

Ker, kot je znano, je vse energija. Mi smo energetska bitja, ki se odzivamo na energijo – jo oddajamo in sprejemamo. Kadar nismo v popolnem ravnovesju, se nam to začne kazati v našem življenju kot težave na različnih področjih (finančnem, ljubezenskem,…) ali že kot neka izražena bolezen na fizičnem telesu.

V prvi vrsti se reiki morda res uporablja za zdravljenje fizičnega telesa (v nadaljevanju bom navedla nekaj čudovitih primerov njegove uporabe), njegova dejanska uporaba pa je mnogo več kot le to. Ko se izmojstriš v dejanskem usmerjanju energije, lahko v življenju dosežeš vse, kar želiš. Spoznaš, kako deluje vesolje in posledično naše življenje ter tako postaneš zavestni ustvarjalec svojega življenja.

Dana nam je moč ustvarjanja, mnogi ljudje pa te moči ne znajo uporabiti in gredo skozi življenje kot nemočne žrtve zunanjih okoliščin, ki iščejo krivce za svoje težave v vseh in vsem in se ne zavedajo, da so si sami ustvarili točno takšno življenje, kot ga sedaj živijo. Mnogi zavračajo to, da so si sami otežili življenje (saj tega niso storili namenoma, temveč iz nevednosti) in si tega nočejo priznati, toda ko sprejmeš dejstvo, da si sam kreator svojega življenja, vzameš moč ustvarjanja v svoje roke in si začneš zavestno ustvarjati takšno življenje, kot si ga želiš. In to je eno najpomembnejših spoznanj, ki te vodi naprej po poti izkušenj, ki si jih zavestno izbereš!

Uporaba reikija je izredno široka, saj ga lahko uporabljamo za zdravljenje različnih bolezni in težav (fizični nivo), za zdravljenje čustvenih ran, zlorab (čustveni nivo), za ozaveščanje in čiščenje miselnih procesov, ki so osnovni gradniki za ustvarjanje našega življenja (mentalni nivo) in seveda za duhovno ras in spoznavanje sebe kot duhovnega bitja, svojih zmožnosti in globljih uvidov v sam ustroj stvarstva (duhovni nivo).

Poleg klasičnega zdravljenja ljudi, živali in rastlin se izredno dobro obnese tudi pri čiščenju prostora, harmonizaciji družin, in pri programiranju dogodkov v prihodnosti – da se vse odvije tako, kot želimo, v naše najvišje dobro. Zato je pomembno, da smo zavestni
ustvarjalci, da vemo, kaj hočemo in gremo v smeri realizacije le-tega.

*** Zdravljenje na fizični ravni ***

Nisem še videla ali zasledila v okviru uradne medicine tako odličnega in takojšnjega (o)zdravljenja, kot je to pri energetskem zdravljenju, kjer uporabiš ljubezen in svetlobo kot glavni sestavini.

V moji večletni praksi sem bila priča mnogo čudovitim izkušnjam, ki so izboljšale življenje mnogo ljudem.

Različne bule, tumorje se da izredno hitro dematerializirati (ponavadi že po dveh terapijah) – praksa energetske dematerializacije tumorjev je v vzhodni medicini popolnoma vsakdanja in se prakticira v vseh splošnih bolnišnicah, tako da kirurški poseg ni potreben. Zelo uspešno je zdravljenje artritisa (navadna zdravila vemo, da niti simptomov ne morejo zdraviti – govorim tudi iz lastne izkušnje), kroničnih bolezni dihal, prebavnih bolezni, vseh vrst raka, aidsa. Celjenje ran je izredno hitro, saj se pospeši proces regeneracije – podobno je tudi zelo pospešeno pooperativno zdravljenje. Izredno učinkovita uporaba reikija je pri padcih, ko ti hude odrgnine, podplutbe in bolečina po 5 – 10 minutah reikiranja izginejo pred očmi.

Čudovito se obnese pri zdravljenju živali, kjer lahko več let trajajoča bolezen izgine že po prvi terapiji!

Znanje in uporabo reikija toplo priporočam vsem staršem, saj lahko z ustreznim znanjem sami hitro in učinkovito pomagajo lastnim otrokom, tako pri poškodbah kot v kritičnih primerih, ko je potrebno hitro ukrepati. Pri hudih alergičnih reakcijah, ko otrok zateče in ne more več dihati, je starš hvaležen za znanje, ki ga lahko uporabi in hitro pomaga otroku, tako da po ca 15 minutah ni niti sledu o dogodku (preden bi prišel na urgenco, bi bilo lahko že prepozno).

Reiki je zelo učinkovit tudi pri zdravljenju sebe. Ko sem si odrezala del prsta in nisem vedela, kaj storiti, sem premogla toliko treznega mišljenja, da sem odrezani del pritrdila nazaj in spustila energijo skozi prst z “ukazom”, naj se nazaj pritrdi brez sledi – in tako se je zgodilo. Ko sem imela hudo prometno nesrečo na avtocesti in je duša skoraj zapustila telo, sem se takoj po tem popolnoma presvetlila in tako močno zmanjšala posledice nesreče.

Prav tako se reiki izredno dobro obnese pri zdravljenju čustvenih travm in težav, kjer je včasih dovolj že ena terapija in situacija se obrne v smer razreševanja in popolne osvoboditve.

To so izkušnje, ki mi kažejo pot naprej, da širim svoje znanje na ljudi, ki so pripravljeni prevzeti vajeti življenja v svoje roke!

*** Datumi tečajev ***

Reiki – 1. stopnja: 16.9.2017 od 10.00 do 15.00 Cena: 120 EUR
Reiki – 2. stopnja: 7.10.2017 od 10.00 do 16.00 Cena: 180 EUR
Reiki – 3. stopnja 11.11.2017 od 10.00 do 16.00 Cena: 270 EUR
Reiki – mojstrstvo 20.1.2018 od 10.00 do 20.00 Cena: 390 EUR

Vrednost posameznih tečajev je 990 EUR, za celoten program Postani mojster in učitelj reikija je cena 792 EUR (-20%), možno je plačilo na 4 obroke po 198 EUR, ki se plačajo mesečno od septembra do decembra.

Če se katerega od tečajev ne bi mogli udeležiti na razpisani datum, se lahko dogovorimo za individualno opravljanje tečaja.

Če že imate opravljeno kakšno stopnjo reikija, se dogovorimo o najbolj primernem nadaljevanju in poglabljanju znanja.

Kaj vse obsega posamezna stopnja reikija, si lahko preberete na moji spletni strani www.helenavlaj.si ali me pokličete na 041 391 146. Z veseljem vam odgovorim na vse, kar vas zanima! Boste pa z opravljenim mojstrstvom zagotovo pridobili obsežno znanje, ki bo podkrepljeno s praktičnimi vajami, prav tako pa sem vam jaz tekom učenja vedno na voljo za vsakršno pomoč!***

Na tečaj se lahko prijavite do 11.9.2017 na tel 041 391 146 ali na info@www.helenavlaj.si ali z vplačilom prispevka (v celoti ali prvi obrok) na TRR: SI56 0310 4100 0533 952, Izobraževanje in osebnostni razvoj, Helena Vlaj s.p., Prešernova cesta 45, 1235 Radomlje. Namen plačila: Tečaj – Postani mojster in učitelj reikija

Življenje je dragoceno darilo, ki ste ga dobili ob rojstvu – naj vam bo neprecenljivo, polno ljubezni, radosti, zadovoljstva in notranje izpolnjenosti!***