,

Osvobodite se depresije – za vedno!

Kdaj: 5.4.2017 od 10.00 do 11.30 v Trebnjem (vsako sredo)

Ena najpogostejših bolezni današnje dobe je prav gotovo DEPRESIJA. Z njo se sooča vse več ljudi, tudi mladostnikov. Zdravljenje v okviru tradicionalne medicinske stroke traja mnogo let in sicer z rednim uživanjem antidepresivov, ki jih bolniki ponavadi jemljejo kar vse življenje. Kdor vam pravi, da so to čisto neškodljive tabletke, vam grdo laže in vas zavaja. (P)ostanete kot roboti brez nadzora nad lastnim življenjem! Psihoterapevtsko zdravljenje prav tako traja več let, ki jih je škoda ne živeti v polni radosti in ustvarjanju lepega življenja, kot si ga resnično želite in si ga tudi zaslužite!

Na tedenskih srečanjih “Osvobodite se depresije – za vedno!”, ki bodo potekala predvidoma vsako sredo dopoldne, se boste seznanili z vzroki depresije in se naučili učinkovitih metod, katerih učinek boste začutili že ob prvi uporabi.

Naučili se boste, kako ponovno prevzeti nadzor nad svojim življenjem, kako se osvoboditi tesnobe, negativnih misli in čustev, kako premagovati stres, ter predvsem kako se napolniti s svetlobo, radostjo in ljubeznijo!

S seboj imejte tudi zvezek, saj bomo aktivno delali na ustvarjanju novega, čudovitega in ljubezni polnega življenja!

Uporabljene tehnike:
* zvočna terapija
* zdravljenje s svetlobo
* čiščenje čaker
* vizualizacija
* afirmacije
*meditacija
* NLP
* EFT
* manifestacija
* kreiranje prihodnjih spominov…

Seveda ne bomo mogli vseh tehnik uporabiti na posameznem srečanju, bomo pa vse te tehnike spoznali v obdobju nekako treh mesecev – to pa je tudi obdobje, v katerem bi morali že zaživeti novo življenje 🙂 ♥
Srečanja so namenjena vsem, ki se soočate z depresijo ali opažate njene znake, če trpite za poporodno depresijo, se soočate z večjimi izzivi v življenju in ne najdete pravega izhoda, ali pa si želite boljšega in lepšega življenja.
Z vsakega srečanja boste odšli prerojeni, napolnjeni z energijo ter z veliko novega znanja in praktičnih vaj, ki jih nato izvajate tudi doma. Tovrstna srečanja so odlična tudi zato, ker je podpora skupine in občutek, da se vas razume in sliši, neprecenljiv. ♥

Prispevek za posamezno srečanje je le 30 EUR.
V primeru zakupa več obiskov je možen popust.

Prijavite se na tel 041 391 146 ali na info@www.helenavlaj.si

Odločite se in končno zaživite čudovito življenje, kot vam je bilo namenjeno!
Lepo vas pozdravljam in se vam že v naprej lepo zahvaljujem!

Upam, da mi bo konec aprila uspelo priti malo do vas, da vam vsaj delno pokrijem stroške 🙂

Helena Vlaj