, ,

REIKI – 1. stopnja

REIKI je univerzalna življenjska energija, ki se uporablja za zdravljenje vseh vrst bolezni in blokad, premagovanje strahov ter osebno in duhovno rast. Je izredno preprosta metoda naravnega zdravljenja, ki se jo lahko vsakdo nauči. Beseda reiki je sestavljena iz dveh delov: REI pomeni Bog, božanski, KI pa je življenjska energija. Reiki tako pomeni božansko energijo, brezpogojno ljubezen, čisto svetlobo, iz katere je vse nastalo in ki je v vsakem delčku vesolja. Kot taka je sposobna zdravljenja na najglobljem nivoju našega bitja, preobraža vse, kar je slabega, in zdravi tudi DNK.

1. stopnja reikija predstavlja delo na fizičnem nivoju in je namenjena predvsem samozdravljenju in osebni rasti, lahko pa se uporablja tudi že za osnovno zdravljenje drugih. Z iniciacijo v 1. stopnjo reikija se posameznik uglasi na zdravilno energijo reiki, ki jo nato s polaganjem rok kanalizira vase ali v drugo bitje. Z uporabo reikija se poveča pretok energije v telesu, čakre se očistijo in uravnotežijo, to pa vodi v samozdravljenje telesa.

Na tečaju se boste naučili povezovanja z energijo reiki, spoznali boste tehniko polaganja rok, delovanje energije, zakonitosti vesolja, osnove o čakrah, njihovo delovanje in usklajevanje ter še in še. Pred samo iniciacijo bo tudi meditacija in zvočna kopel z gongi.

Vsak udeleženec bo prejel skripto z vsebino tečaja in certifikat o opravljenem tečaju.

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

Datum: 21. 12. 2013 od 10. do predvidoma 18. ure.
Lokacija: Ulica herojev 22, 8210 Trebnje

Cena: 100 EUR,  število mest je omejeno!
Ob prijavi do 8. 12. je cena le 80 EUR!!

Udeležbo si zagotovite s plačilom zneska na TRR št.:
0310 4100 0533 952 odprt pri SKB
Izobraževanje in osebnostni razvoj, Helena Vlaj s.p., Prešernova 45, 1235 Radomlje
Namen plačila: Reiki – tečaj 1. stopnje

Rok za prijavo je 15. december 2013.
Z vsakim udeležencem (razen če to ne bo želel) bom tri dni pred tečajem vsak večer delala energetsko čiščenje in dvigovanje vibracij. Zaželeno je, da se v tem času udeleženci odrečejo težki hrani, predvsem mesu zaradi dvigovanja lastne frekvence, in da pijejo zadosti tekočine.

Za dodatne informacije me vedno lahko pokličete na 041 391 146 ali 040 599 879.

Helena Vlaj
mojstrica in učiteljica reikija