, ,

TEČAJ REIKIJA – 1. in 2. stopnja

Vse več je povpraševanja po naravnem načinu zdravljenja, predvsem samozdravljenja. Največ, kar lahko damo ljudem, je to, da se sami naučijo zdraviti sebe in svoje bližnje. Na ta način lahko vedno ohranjajo lastno ravnovesje, srečo, blagostanje in popolno zdravje.
Zato bodo tudi v poletnem času organizirani tečaji reikija, ki bodo potekali v majhnih skupinah, možen pa je tudi individualen tečaj.

1. STOPNJA

Na tečaju prve stopnje – fizični reiki – se bodo udeleženci seznanili o načinu tovrstnega zdravljenja, naučili se bodo kanaliziranja energije in polaganja rok. Veliko bo praktičnega in izkustvenega dela.
Prva stopnja nudi spoznanje, kako sta duh in telo povezana ter kako vplivata drug na drugega. Gre za razumevanje, kaj je bolezen in kaj zdravje.

Tečaj bo potekal 19. 7. 2014 od 10. do predvidoma 14. ure v Trebnjem.

Cena: 80 EUR

Vsi udeleženci prejmejo tudi skripto in certifikat.
Za vse dodatne informacije sem vam vedno na voljo.
Prijave sprejemam na info@www.helenavlaj.si.

2. STOPNJA

Druga stopnja reikija – mentalni reiki – omogoča samoanalizo, prepoznavanje povezave med vzrokom in posledico. Tu se ukvarjamo s čustvenimi in miselnimi energijami, s karmo. Naučimo se uporabe treh svetih reiki simbolov, ki dodatno ojačajo in usmerijo kanalizirano reiki energijo. Naučimo se izvajati terapije tudi na daljavo.

Iniciacija 2. stopnje je že zelo močna in vpliva na naše življenje; vodi nas v preobrazbo vsega slabega, česar se moramo znebiti, da bi lahko zaživeli radostno in mogočno. Ker gre za čisto božansko ljubezen, se vse vedno odvija v naše najvišje dobro.

Tečaj bo potekal 9. 8. 2014 od 10. do predvidoma 16. ure v Trebnjem.

Cena: 125 EUR

Vsi udeleženci prejmejo tudi skripto in certifikat. Za vse dodatne informacije sem vam vedno na voljo.
Prijave sprejemam na info@www.helenavlaj.si